Rijles in je eigen tempo

Het is voor ons van belang dat je je op je gemak voelt tijdens je rijles, bij ons is het mogelijk om je rijlessen in eigen tempo te doen. Dat kan juist snel zijn (al binnen 4 of 8 weken je rijbewijs) of juist een tandje langzamer.

In overleg met jouw zoeken we de oplossing die het beste past bij jouw situatie.

Slagingspercentage 81%

Altijd een vaste instructeur

Meer dan 25 jaar ervaring

Standaard rijopleiding

Bij Verkeersschool Wagenmans les je standaard 2 uur per week. Hierdoor behoud jij als leerling je ritme en leer je stap voor stap alles wat je moet weten om je rijbewijs te kunnen halen. Na je aanmelding ziet je procedure er als volgt uit:

Leeftijd en inzicht kunnen een grote rol spelen bij hoeveel aanleg jij hebt voor het autorijden. Jouw pakket kan worden aangepast wanneer blijkt dat je niet alle lessen nodig hebt. Dit geldt tevens wanneer we zien dat er nog wat extra lessen nodig zijn. Deze kunnen elk moment worden ingepland.

We plannen, in overleg met jou, alle rijlessen in. Onze ervaring leert dat dit het meest overzichtelijk werkt. Natuurlijk kun je na de intest zelf nog beslissen welk pakket jij het liefst doet. De intest geldt in deze als een advies. De kracht van onze cursus is de regelmaat en de grote kans op slagen in één keer. Jouw rijinstructeur maakt tijdig een inschatting wanneer je op toets- en examenniveau bent. Ria krijgt een seintje wanneer jij zover bent, zodat zij een examen voor jou kan inplannen. Er wordt het hele jaar door rijles gegeven, alleen in de bouwvakvakantie op beperkte schaal.

Versnelde rijopleiding

Het is bij Verkeersschool Wagenmans ook mogelijk om een versnelde rijopleiding te volgen. In overleg kunnen wij dan meerdere rijlessen per week inplannen. Daarnaast is het mogelijk om lessen van 4 uren te volgen. De procedure is hetzelfde als bij de standaardvariant. Enig verschil is dat de intest 2x2 uren of 4 uren zal duren.

Door je op tijd aan te melden, zorg je ervoor dat de lessen worden ingepland wanneer de agenda nog niet zo vol staat. Op deze manier is er meer speelruimte om de lessen naar jouw behoefte in te vullen.

Theorie

Ook het theoriecertificaat kan bij ons op zeer snelle wijze gehaald worden. Afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt om te leren is het mogelijk in twee tot vier weken je certificaat te halen. Meteen als je begint met de theoriecursus maken we een afspraak wanneer je het theorie-examen gaat doen.

Om de theorie online te oefenen, kun je gebruikmaken van ons interactieve toetssysteem. Wanneer je je bij ons aangemeld hebt, ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord. Die heb je nodig om in te loggen. Wij zullen via dit systeem de voortgang van de leerling controleren.

Heb je al een gebruikersnaam en een wachtwoord? Klik dan op onderstaande link om te beginnen met je theorie.

Wagenmans Interactief Toetssysteem

Praktijk

Het rijbewijs halen, dat wil haast iedereen. Elk jaar doen honderdduizenden kandidaten examen voor hun rijbewijs bij het CBR. Het CBR bekijkt tijdens het examen of de kandidaat goed genoeg is om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.
Daarbij speelt de veiligheid van de kandidaat en van anderen een grote rol.

Voor het rijbewijs zelf kan de kandidaat terecht bij de gemeente waar hij/zij woont. Tegen inlevering van twee pasfoto's en de betaling van een de legeskosten ontvang je binnen vijf werkdagen het rijbewijs. Tegen meerbetalng kun je zelfs de volgende dag al over je rijbewijs beschikken.

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat de kandidaat leert rijden en niet dat hij/zij even het rijbewijs haalt.

Neem gerust contact met ons op als er nog vragen zijn!

Wagenmans, al meer dan 25 jaar een begrip.

Waarom Wagenmans?

  • Je rijbewijs binnen 6 of 8 weken!
  • Betalen in termijnen
  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een vaste instructeur
  • Géén wachttijden
  • Minimaal 2 uur les
Messenger Messenger
Messenger
Klik om te openen
WhatsApp WhatsApp
WhatsApp
06-14925768
Mail Mail
E-mail
Klik om te openen
Bellen Bellen
Bellen
06-22958106

Instagram