Maximaal 3 maanden wachttijd, hoe flexibeler jij bent des te sneller we je kunnen helpen. MEER INFO

Waarom Wagenmans?

Als Team Wagenmans zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste keuze zijn voor iedereen. Wij houden van een persoonlijke benadering, een leerling is bij ons geen nummer. Alvorens je bij ons begint met lessen willen we je graag beter leren kennen om zo een gepaste rijopleiding te kunnen bieden.

Lees hieronder onze speerpunten, als er vragen zijn laat het ons dan gerust weten!

Slagingspercentage 78%

Altijd een vaste instructeur

Meer dan 50 jaar ervaring

Verkorte rijopleiding

Bij Rijschool Wagenmans kun je je rijbewijs halen in 8 tot 10 weken. Let op! De verkorte rijopleiding is alleen mogelijk als de wachttijden het toelaten, informeer eerst naar de recentste wachttijden en mogelijkheden door ons te bellen of te mailen.

Minimaal 2 uur rijles (2 x 60 minuten)

Wij lessen in blokuren van minimaal 2 lesuren. Hierdoor heb jij als leerling voldoende tijd om alles goed te leren en te oefenen en kunnen de instructeurs alle tijd voor jou nemen.

iTheorie

Iedere leerling heeft een eigen, unieke inlogcode om online theorie te oefenen. Hierdoor kun jij je overal optimaal voorbereiden op het theorie-examen.

Hoog slagingspercentage

Rijschool Wagenmans heeft een hoog slagingspercentage, de meest recentste vind je op de website van het CBR. Wij nemen gemiddeld 250 examens per jaar af (Bron: CBR).

Vaste rijinstructeur

Bij Rijschool Wagenmans streven we ernaar om jou als leerling zoveel mogelijk bij een vaste instructeur in te plannen. De instructeur leert jou kennen, maar andersom: jij de instructeur ook! Zo weet je wat je aan elkaar hebt en krijg je de mogelijkheid om zoveel mogelijk op maat begeleid te worden.

Een eigen kantoor

Op het kantoor aan de Rijssensestraat word je ontvangen met een kop koffie door Ria. Zij geeft je graag alle informatie over je rijopleiding. Bovendien regelt zij allerlei administratieve werkzaamheden, zoals het inplannen van jouw rijlessen en het kopen en plannen van examens. Daarnaast zal zij jou te woord staan wanneer je telefonisch contact met ons opneemt. Op deze manier wordt zoveel mogelijk administratief werk van de rijinstructeurs uit handen genomen, waardoor zij de tijd hebben om zich volledig op jou te richten. Kom gerust in ons kantoor langs wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt.

Rijinstructeurs met ervaring

Els, Erik, Herbert, Herbert, Marco, Marijke, Bram, Victor, Jos en Ali zetten zich vol passie in voor jou! Samen zijn zij verantwoordelijk voor jouw rijopleiding. Elke instructeur heeft jarenlange ervaring in het vak, waardoor ze met veel ervaring en mensenkennis hun werk kunnen verrichten. Je kunt dus met vertrouwen in de auto stappen en op weg gaan naar je rijbewijs!

Wij zijn flexibel

Team Wagenmans past zich graag aan aan jouw wensen en behoeften. Het team bestaat uit 10 instructeurs, dus er is 10 keer zoveel ruimte in de agenda! Tijdens vakanties zijn er altijd instructeurs aan het werk, waardoor jouw rijopleiding niet stil komt te staan. Dit geldt ook wanneer een rijinstructeur onverhoopt ziek is. Je bent dus niet afhankelijk van je rijinstructeur en kunt altijd de weg op. Zo blijft je ritme op de weg behouden en kun je onverstoord je rijopleiding volgen.

Wagenmans, al meer dan 50 jaar een begrip.

Waarom Wagenmans?

  • Betalen in termijnen
  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een vaste instructeur
  • Minimaal 2 uur les
  • Méér dan 50 jaar ervaring
Messenger Messenger
Messenger
Klik om te openen
WhatsApp WhatsApp
WhatsApp
06-14925768
Mail Mail
E-mail
Klik om te openen
Bellen Bellen
Bellen
06-22958106

Instagram