Waarom Wagenmans?

Als Team Wagenmans zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste keuze zijn voor iedereen. Wij houden van een persoonlijke benadering, een leerling is bij ons geen nummer. Alvorens je bij ons begint met lessen willen we je graag beter leren kennen om zo een gepaste rijopleiding te kunnen bieden.

Lees hieronder onze speerpunten, als er vragen zijn laat het ons dan gerust weten!

Slagingspercentage 81%

Altijd een vaste instructeur

Meer dan 25 jaar ervaring

Verkorte rijopleiding

Bij Verkeersschool Wagenmans kun je je rijbewijs halen in 6 of 8 weken.

Minimaal 2 uur rijles. (2x 60 minuten)

Wij lessen in blokuren van minimaal 2 lesuren. Hierdoor heb jij als leerling voldoende tijd om alles goed te leren en te oefenen en kunnen de instructeurs alle tijd voor jou nemen.

I-theorie

Iedere leerling heeft een eigen, unieke inlogcode om online theorie te oefenen. Hierdoor kun jij je overal optimaal voorbereiden op het theorie-examen.

Hoog slagingspercentage

Verkeersschool Wagenmans heeft een slagingspercentage van 81%. Wij nemen gemiddeld 150 eerste examens per jaar af (Bron: CBR).

Vaste rijinstructeur

Bij Verkeersschool Wagenmans streven we ernaar om jou als leerling zoveel mogelijk bij een vaste instructeur in te plannen. De instructeur leert jou kennen, maar andersom: jij de instructeur ook! Zo weet je wat je aan elkaar hebt en krijg je de mogelijkheid om zoveel mogelijk op maat begeleid te worden.

Een eigen kantoor

Op het kantoor aan de Rijssensestraat word je ontvangen met een kop koffie door Ria. Zij geeft je graag alle informatie omtrent je rijopleiding. Tevens regelt zij allerlei administratieve werkzaamheden, zoals het inplannen van jouw rijlessen en het kopen en plannen van examens. Daarnaast zal zij jou te woord staan wanneer je telefonisch contact met ons opneemt. Op deze manier wordt zoveel mogelijk administratief werk van de rijinstructeurs uit handen genomen, waardoor zij de tijd hebben om zich volledig op jou te richten. Kom gerust in ons kantoor langs wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt.

Rijinstructeurs met ervaring

Ali, Andre, Bertus, Els en Erik zetten zich vol passie in voor jou! Samen zijn zij verantwoordelijk voor jouw rijopleiding. Elke instructeur zit al meer dan 10 jaar in het vak, waardoor ze met veel ervaring en mensenkennis hun werk kunnen verrichten. Je kunt dus met vertrouwen in de auto stappen en op weg gaan naar je rijbewijs!

Wij zijn flexibel

Team Wagenmans past zich graag aan aan jouw wensen en behoeften. Het team bestaat uit 5 instructeurs, dus er is 5 keer zoveel ruimte in de agenda! Tijdens vakanties zijn er altijd instructeurs aan het werk, waardoor jouw rijopleiding niet stil komt te staan. Dit geldt ook wanneer een rijinstructeur onverhoopt ziek is. Je bent dus niet afhankelijk van je rijinstructeur en kunt altijd de weg op. Zo blijft je ritme op de weg behouden en kun je onverstoord je rijopleiding volgen.

Geen wachttijden, gelijk beginnen

Als je je aanmeldt voor een rijopleiding, wil je niet lang hoeven wachten voor je kunt beginnen. Bij Verkeerschool Wagenmans kun je direct aan de slag! Waar je bij veel andere rijscholen vaak een lang moet wachten voor je eerste rijles, stap je bij ons voor je het weet de auto in!

Wagenmans, al meer dan 25 jaar een begrip.

Waarom Wagenmans?

  • Je rijbewijs binnen 6 of 8 weken!
  • Betalen in termijnen
  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een vaste instructeur
  • Geen wachttijden, direct beginnen!
  • Minimaal 2 uur les
Messenger Messenger
Messenger
Klik om te openen
WhatsApp WhatsApp
WhatsApp
06-22958106
Mail Mail
E-mail
Klik om te openen
Bellen Bellen
Bellen
0548-613438

Instagram